Høstsamling høyfjell og fullkombinert høyfjellsprøve 20.- 21.aug

Oppdatert 18.08:

Oppmøte er kl 08.00 begge dagene ved resepsjonen på Vasetdansen Camping. Det blir ingen trening søndag, kun prøve. For å komme til prøveterrenget passerer vi to bommer – mener prisen er 40,- på den ene og 50,- på den andre. De tar IKKE kort. Kun kontant. Dere får konvoluttene som skal brukes ved oppropet så vi bruker minimal tid langs veien. (veibeskrivelse fra camping til terrenget om noen skulle komme bort https://goo.gl/maps/BtCXm7CRE9p).

Høstsamling høyfjell blir i år på Vasetdansen (Golsfjellet) 20.-21.august. Samlingen arrangeres i terrenget til Vestringsbygda sameige. Samlingen gjennomføres tilnærmet likt en fuglehundprøve – vi går ut i partier med maks 14 hunder, slipper to og to hunder sammen. Samlingen passer bra for nye hundeførere og personer som er ukjent med hvordan en fuglehundprøve gjennomføres. Alle hunder som deltar må ha sauerenhetsbevis. Felles jegermiddag lørdagskveld.

Nytt av året er at vi også arrangerer fullkombinert høyfjellsprøve (De arrangeres kun fullkombinert prøve, ikke bare høyfjellsprøve) på søndag 21.august. Det er mulig å stille både i UK og AK. Prøven arrangeres som en ordinær høyfjellsprøve på formiddagen. Innstilles du til premie etter dette må den forsvares med en ordinær apportprøve direkte etter høyfjellsprøva.

Overnatting skjer hos Vasetdansen Camping (Telefon 61 35 99 50) enten i campinghytter eller i telt, bobil eller campingvogn. NMLK har resertvert alle campinghyttene så gi beskjed om at dere er med i vårt arrangement. Overnatting bestilles og betales direkte med campingplassen.

Pris:

  • Treningssamling lørdag og søndag kr.1.000,-
    • inkluderer terrengleie, jegermiddag lørdag samt instruksjon lørdag og søndag.
  • Ledsager kr. 300,-
    • inkluderer jegermiddag
  • Trening lørdag og prøvestart søndag kr. 1.250,-
    • inkluderer terrengleie, jegermiddag lørdag samt instruksjon lørdag og startkontigent søndag

Medlemmer vil bli prioritert ved fulltegning av treningssamlingen. Påmelding til prøva er åpen for alle.

Påmeldingsfrist 07.august 2016.

Påmelding betales til 5010.05.46350 Merk: HS16 regnr. navn på fører. Send også mail til jakt@nmlk.no

For spørsmål ta kontakt med Tom Jacobsen, 488 988 51, tom.jacobsen@me.com

Overnatting – http://www.vasetdansen.no/

Se også arrangementet på Facebook.