Invitasjon til Internasjonale Münsterländerprøver (IMP)

Invitasjon til Internasjonale Münsterländerprøver (IMP) 12-13.10.2018 i Zweibrücken i delstaten Rheinland-Pfalz – Tyskland

 Årets Internasjonale münsterländerprøver avholdes 12. oktober (hele dagen) og 13. oktober (formiddag).
Prøvene er for rasene kleiner og grosser münsterländer. Eliteprøven (IMP-A) er åpen for hunder inntil 48 måneder som er avlsgodkjente i eget land. Basisprøven (IMP-B) er åpen alle for hunder inntil 36 måneder.

NB! Bestått basisprøve (IMP-B) med spor kvalifiserer for avlsgodkjenning i de fleste land tilsluttet KlM-Internasjonal, inklusiv Tyskland.

Om ettermiddagen lørdag den 13. oktober avholdes det en internasjonal utstilling som er åpen for alle kleiner münsterländere. For hunder som har deltatt på prøvene er deltagelse på denne utstillingen obligatorisk.

Middag og «Gemütlicher Abend» med premieutdeling lørdag kveld.

Prøve- og overnattingslokale: Hotel Europas Rosengarten, Rosengartenstr. 60, 66482 Zweibrücken, Tel.: +496332 9770, homepage: http://rosengarten-am-park.com/hotel/

Påmeldingsfrist er 23. September. For informasjon om påmelding og alt annet rundt arrangementet kontakt Atle Johannesen atj@live.no (KlMI – kontakt). Norskspråklig personale vil være til stede.

Informasjon om prøvereglement (på tysk) kan leses her: http://www.klm-international.info/de/internationale-pruefungen/

Engelsk versjon av prøvereglementet for IMP-B tilsendes på forespørsel.