Jan Gogstad Thorsen – ny klubb redaktør i Fuglehunden

I dag har NMLK «ansatt» Jan Gogstad Thorsen som ny klubb redaktør i Fuglehunden. Vi ønsker Jan hjertelig velkommen.

Jan’s presentasjon av seg selv:

Jeg er gift og bor på Kongsberg. Jeg er 69 år og nylig pensjonert sivilingeniør fra forsvarsindustrien på Kongsberg. I de senere år har jeg
jobbet mest med markedsføring og salg av ubåtsystemer. I den jobben har jeg også hatt redaktøransvar for produktbrosjyrer og annonser. Jeg har nå fått bedre tid og kunne godt tenke meg å påta meg redaktøransvaret noen år. Jeg har jobbet mye med PC-verktøy som Word, Powerpoint og Excel som en del av jobben min. I tillegg er jeg amatørfotograf og jobber en del med bildeprosessering på Mac. Det kan kanskje være en nyttig erfaring å ha med seg i redaktørjobben.

Jeg fikk min første Kleiner Münsterländer, Vetle av Eidaskog, i desember 2000 og har vært medlem av NMLK siden årsskiftet 2000/2001. Vetle utviklet seg til en meget god høyfjellshund og vi fikk 13 jaktsesonger sammen i Nore og Uvdal hvor vi har hytte og hvor vi har fått leid oss inn i et bra jaktterreng for 15 år på rad nå. Han ble 15 år gammel og etter å ha vært uten hund i halvannet år så har vi nå vært så heldige at vi har fått en ny KML-valp i huset ved navn Eira. Hun er etterkommer av Contramarkens Holly og Godjentas A Lucas ved oppdretter Margrete Heggelund. Stamtavla ser lovende ut og jeg håper på mange fine jaktturer med henne etterhvert.

Jan Gogstad Thorsen
j
an.gogstad.thorsen@gmail.com

JanGogstadThorsen