KLUBBMESTERSKAP LAVLAND 2017 – NY INFORMASJON

Ny informasjon! Nybegynnere, det vil si at du aldri har deltatt på jaktprøve før eller vært med på mer enn én av klubbens treningssamlinger, får være med gratis på både treningsdagen og klubbmesterskapet. Andre deltakere betaler som tidligere annonsert.

NMLK ønsker med dette å invitere sine medlemmer til klubbmesterskap. Dette er et «uhøytidlig» mesterskap som passer perfekt for nybegynnere og de mer erfarne. NMLK håper så mange som mulig av våre medlemmer benytter anledningen til å delta.

Det blir trening på felt med instruktører lørdagen, og klubbmesterskap (UK og AK) søndagen.

Klubbmesterskapet arrangeres mest mulig likt en ordinær lavlandsprøve, men det er ikke like strenge krav til hundene. Hundene slippes to og to, og instruktørene gir råd underveis. Dette er et uhøytidelig og hyggelig arrangement, og perfekt for deg som ikke har vært på prøve før.

Tidspunkt:
Helgen 25.-26.november arrangerer NMLK klubbmesterskap lavland på Skogsbygda, Skarnes.

 

Oppmøte:
Oppmøte kl. 08:15 på Holsvegen 233, Skogbygda, begge dager (klikk på adressen for å åpne i google maps).

Overnatting:
Det er mulighet for overnatting på Sanngrund camping. Her er det campinghytter tilgjengelig, samt oppstillingsplasser for bobiler/campingvogner. Overnatting bestilles av den enkelte direkte med Sanngrund. Sanngrund camping ligger fem minutters kjøring fra oppmøtestedet.

VIKTIG! Ved bestilling så må det oppgis at man skal delta på NMLK sitt arrangement. 

Prisinformajson:

Nybegynnere – GRATIS
Pris per dag: 225,- per hund
Ikke – medlem 500,- per hund, per dag

Påmeldingsfrist 12.november 2017. Påmeldingsavgift betales til 5010.05.46350. Merk betalingen med KM17, reg.nr. på hund, UK/AK og navn på fører. Send også mail til jakt@nmlk.no.

Kontaktinformasjon:
Ansvarlig for arrangementet er Henrik Haraldsen, tlf 922 16 607.

Få med dere:
Tips til pakkeliste