Klubbmesterskap skyting, Dovre 2016.

Lørdagen`s første konkurranse var på sedvanlig vis klubbmesterskapet i skyting. Dovre JFF hadde som vanlig stilt sin bane til disposisjon for oss.

En 10 minutters kjøretur fra Toftemo så er vi på plass ved Dovre sin trivelige skytebane oppe ved Dombås.

Dagen på skytebanen inneholder 15 skudd trening med muligheter for litt enkel innstruksjon, deretter trer alvoret inn med klubbmesterskap som er en helt tradisjonell 25skudds serie med jegertrap.

Under dagen foregår det også en ti skudds press-skyting hvor Dovre JFF hvert år setter opp en pæreskinke til beste dame og herre. Av resultatene kan dere se at det var brukbart nivå på skytingen denne gangen.

Stor variasjon på alder var det også, fra 15 årige Even Fylksnes til evigunge Bjørnulf Størseth som denne gang skjøt 12 treff, tror ikke det er mange som følger den skytingen når man har passert 88 år !! Nevnte Størseth var derfor førstemann opp under kveldens premieutdeling og fikk en premie for sin fine innsats !

En ekstra applaus også til Bjørn Larsen som med sine 25 treff i senior herre, ikke var enkel å klå seg på denne dagen.

I andre enden av lista var det i god tradisjon satt opp en en premie til herre og dame kalt «Duenes venn»  Til stor applaus hentet Terje Leidland og Anne Berge sine bevingede premier med henholdsvis 5 og 12 treff.

I Skinkepressen`s dameklasse var det bare en dame som skjøt alle 10 duene, så her tok Anita Dreng hjem seieren uten omskyting. I herreklassen derimot var det hele 6 mann som måtte ut i omskyting, etter bare en double var det avgjort, da Halvard Dreng trakk det lengste strået.

 

Resultater

Senior Herre

1. Bjørn Larsen             25 treff.

2. Halvard Dreng          24 treff

3 John P Gundresen    24 treff.

Dame.

1 Jorun Lid                    21 treff

2 Inger Lise Ruud        17 treff

3 Anita Dreng              16 treff

Junior

1 Even Fylksnes        15 treff