Trening med instruksjon og apportprøve Holleia 15 og 16 Juli 2017

Oppdatert:

09.07.17 – Arrangementet er flyttet fra speiderhytta til Sørli. Prøva er fulltegnet. Sauerenhetsbevis er et krav for alle som skal stille på prøven, det er mye sau i området. Det kommer til å være folk på Sørli fram til NVKs prøve helga etter. Det er mulig å trene der hele uka. Husk å ta med penger til veibom.

Norsk Münsterländerklubb inviterer med dette til trening med instruksjon lørdag 15. juli fra kl 9.00, og apportprøve søndag 16. juli fra kl 9.00.

Pris for trening på lørdag er kr 350,00.

Påmelding til prøven gjøres på web ved å gå inn på www.nkk.no og videre inn på terminlisten for apportprøver og trykke på linken. Startkontigent til apportprøven er 375,- ved påmelding på web, og 425,- ved manuell påmelding (kontonummer 5010.05.46350). (Direkte link til påmelding).

Påmeldingsfrist 2.juli.

Hvis du ikke har eget apportvilt tilkommer det en avgift på 150,- i tillegg for bruk av klubbens fugl. Vi bruker ender på vann. Skal du ha rype på vannet må du ta med selv.

For trening med instruksjon – vi møtes på Sørli. Det vi bli skiltet frem dit.
Vi har også noen sengeplasser hvis det er ønskelig med overnatting. I tillegg er det god plass til telt, og plass til noen campingvogner. Kr. 200,00 pr pers for overnatting i seng, kr. 100,00 pr natt for campingvogn/telt.

Ta kontakt med Ernst Evensen – tlf 406 25 685 eller mail ernst@fuglejakt.no.

Da dette er helga før den store Holleiaprøven som NVK arrangerer, vil vi i samarbeid med NVK sørge for at noen av oss bli værende på NVK klubbhuset i uka i mellom, og det vil bli mulighet for trening med instruksjon hele uka.

Både trening og apportprøve er selvfølgelig åpen for alle raser, og vi håper vi ser mange av dere på Holleia.

Veibeskrivelse