NORSK MÜNSTERLÄNDERKLUBB siden 1972

D-Tiril Røverdatter og Manzano

Valper ventes etter D-Tiril Røverdatter og Manzano

Oppdretter: Oddrun Lina Runde
Tlf: 91 10 94 73 
E-post: oddrun-r@online.no 

Parringen er gjennomført og valper ventes 3.oktober.

D-Tiril Røverdatter har blitt drektighetsundersøkt med ultralyd, og flere foster hadde hjerteslag.

Det forventes valper med over snitt jaktlyst; lett dresserbare, godt eksteriør og godt lynne. Dette er basert på foreldrenes egenskaper, som er godt dokumentert.

Manzanoe er internasjonal, finsk og estonisk utstillingschampion. På jakt har han dokumentert egenskaper, inkludert apport; og er en av svært få kleinere som i Finland har blitt årets elitehund av de kontinentale rasene. Han var også et særdeles hyggelig og rolig bekjentskap.

D-Tiril Røverdatter er etter N UCH N J(K)CH A-Lynna 23833/06 Tor Suleng (1. Ak høyfjell), og N UCH N J(K) CH Prästgårdens B-Lyng-Hauk – S28461/2008. Tiril er jaktpremiert på lavland, høyfjell vinter og har 1. Ak skog. Hun ligger i toppen når det gjelder indeks vedrørende jaktlyst, stand og har god HD indeks. Hun har 1. premie apport, og CERT på utstilling. Hun er av de mykere linjene i rasen, er veldig rolig inne og fungerer veldig godt i familien.

Begge har HD-status: A.

Vårt ønske er å levere valper til de/dere som har lyst å bruke dem aktivt på jakt, samt veldig gjerne også vil stille dem på jakt – og apport prøver, samt på utstilling. Det er veldig fint om dere vil jobbe for å få dem avlsgodkjente. Vi håper med denne parringen å bidra til en positiv utvikling i rasen????

For mer informasjon, ta kontakt! 

D-Tiril Røverdatter                           Manzano 

SØK