NORSK MÜNSTERLÄNDERKLUBB siden 1972

Apportprøvekurs & Apportprøve pinsen 2016 Åstjern på Hadeland

NMLK ønsker igjen velkommen til apportprøvekurs og prøve for 13. gang.
Kurs: Lørdag 14. Søndag 15.mai
Apportprøve: Mandag 16.mai

Oppdatering 20.04.2016 – Apportprøvekurset og apportprøve er fulltegnet.

Vi følger opp suksessen fra Sørli de siste årene. Nytt i år er at vi holder kurset og den påfølgende prøven ved Åstjern på Hadeland (www.åstjern.no),med overnatting på samme sted. Det er gangavstand fra Åstjern til trenings og prøveterrenget.
Det kreves ingen forkunnskaper, men det er en klar fordel om hunden kan grunnleggende apport, da kurset fokuserer på øvelser mot en reell prøve.

Kurset starter med sosial samling (fremmøte) fredag ettermiddag, 13. mai fra kl 17.00 for de som ønsker å bli litt bedre kjent med hverandre. Selve kurset starter lørdag kl.09.00. Vi kjører litt teori og videoeksempler, men mest praktiske øvelser utover hele lørdag og søndag. Mandag blir det “eksamen” på selve prøven, og vi har hatt nesten 70% premiering på kursdeltakerne de siste 12 årene, så sjansene skal være gode for premiering.

Vi tar med maks. 24 kursdeltakere, fordelt på 4 instruktører, og det er godt med overnattingsplass i hovedhuset og plass til både telt og campingvogner på området. Opplegget er basert på selvhusholdning, og kurset er godkjent av studieforbundet. Et flott sted å ta med hele familien, god plass, bade og fiskemuligheter rett nedenfor campen, når det ikke pågår trening i det samme vannet.

PÅMELDINGSFRIST til både kurs og prøve: 29.april
(Merk; påmeldingsfrist er også siste betalingsfrist)

DELTAKERAVGIFT PRØVE: Kr 325,-+ evt. viltavgift 150,-. (Prøveleder:Ernst Evensen)

KURSAVGIFT: 750,-(medlem), og 1000,-(ikke medlem) inkl. dokumentasjon

OVERNATTING i hytter eller leilighet med flere typer rom. (se www.åstjern.no for mere info). Det er 12 rom, så familier kan evt. få egne rom dersom det ønskes. Rompris er per person, men kan reduseres dersom det er flere familiemedlemmer.

Fre-Man 600,- Lør-Man 400,- Telt/Camper 100,-/per natt

Eget vilt må godkjennes av dommer. Tørket fugl blir ikke tillatt på prøven. Klubbens fugler vil primært være duer og ender.

Betales til: NMLK v/kasserer Kto.nr. 7877.08.82094,
NB merk innbetalingen med hvilket arrangement ” ÅS16 ” , og hundens navn og regnr.

PÅMELDING KURS OG PRØVE, SAMT BESTILLING AV HYTTER/ROM/CARAVAN/TELTPLASS SENDES: ernst@fuglejakt.no
Er det spørsmål så ring Ernst Evensen – tlf 406 25 685

Oppgi hundens regnr, klasse, hundens navn, eier/førers navn og mobiltelefon

SØK