NORSK MÜNSTERLÄNDERKLUBB siden 1972

Kjære medlem i NMLK

Kjære medlem i NMLK.

I dag er det ca. 2,5 mnd. siden jeg ble valgt til leder i NMLK, og jeg synes det er på tide å skrive noen ord til dere.

Jeg har vært medlem i NMLK i rundt 17 år, og det hele startet med en Grosser som het Lea. Det ble også min første tur til Dovre samlinga, hvor jeg som helt ferskt medlem ble svært godt tatt imot. Jeg kan huske at både jeg og min samboer var litt nervøs for dette, helt ny, og attpåtil med en hund som ikke hadde de riktige papirene.
Men alle vår frykt ble gjort til skamme, for makan til å føle seg velkommen og inkludert i gruppa skal man lete lenge etter.

Etter denne gangen har det blitt mange Dovre samlinger, og jeg har kost meg på hver eneste en.
Nå får jeg melding fra de to driftige jentene (Henriette Seyfarth/Hilde Balke) som står bak årets samling, at det nesten ikke er påmeldte, og at vi kanskje må avlyse den.

Så folkens, enten du er nytt medlem, eller du er en gammel traver, meld deg på. Her treffer du mange likesinnede hvor alle har en felles interesse, münsterländer.

Vi, og faktisk andre hundeklubber også, opplever for tiden en dalende interesse for aktiviteter. Samtidig har vi en stabil medlemsmasse på rundt 400 medlemmer.
Hva må til for at vi skal klare å engasjere flere av dere? Er Dovre samlinga «gått ut på dato», er det på tide å fornye den, legge den til et annet sted.
Hva med de andre aktivitetene? Apportkurs/prøve som vi arrangerer bruker det å være svært god deltakelse på.
Burde vi arrangere flere? Burde vi arrangere andre steder i landet? I år blir kurset/prøven arrangert på Rasen (Stange kommune) og det skyldes at vi ikke har fått fritak for båndtvang andre steder.

Dette er spørsmål jeg som leder stiller meg, – gjør vi nok for medlemmene våre? Føler du deg ivaretatt?

Jeg tar gjerne i mot innspill fra dere. Min mailadresse er ernst@fuglejakt.no, tlfnr 406 25 685.

Med ønske om en god sommer, og håper at jeg ser mange av dere rundt om på samlinger.

 

Ernst Evensen

 

SØK