NORSK MÜNSTERLÄNDERKLUBB siden 1972

Medlemsportrettet

NMLK er en liten klubb som dere alle vet om. I alle store klubber har man profiler som Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Camilla Herrem, Heidi Løke som markerer seg for sine respektive klubber. På lik linje har NMLK sine profiler som Eva Kulstadvik, Ellen Bergli, Anita Dreng, Ove Myhre og Harald Bruflot. Jeg kunne holdt på en stund med oppramsingen, for vi er heldig som har så mange som brenner for klubben og bidrar til at alle dere medlemmer skal få et så bra tilbud som mulig.

NMLK ønsker å bli litt bedre kjent med medlemmene sine og vi tror medlemmene også ønsker å bli bedre kjent med de andre i klubben. Derfor tok vi initiativ for noe vi har valgt å kalle Medlemsportrett, der medlemmene svarer på noen spørsmål om seg selv og hunden deres og med det gi litt inspirasjon samtidig som man lærer å kjenne hverandre bittelite mer.

Vi håper at dette er et bidrag til at vi alle skal bli litt bedre kjent og på den måten kunne vite litt om hverandre når vi møtes på de forskjellige aktivitetene rundt om i landet.

Vi starter opp med å publisere et portrett hver måned og den som er først ute er John-Petter Gundersen. Dette er en mann som har gjort stor suksess med sin Dina. Han har fått en del erfaring med det å trene hund og reflektere litt om sitt hundehold.

Håper dette er av interesse og som dere setter pris på

Hilsen Styret i NMLK.

Medlemsportrett : John-Petter Gundersen

SØK