NORSK MÜNSTERLÄNDERKLUBB siden 1972

NMLK gratulerer Gråsidingens Järla oppnådde Exc-Ck-1.BTK-BIR- og 3.BIS!

NMLK  har mange flinke medlemmer som oppnår gode resultater med sine hunder, men Inger Johanne F Kjorstad er en som markerer seg på mange disipliner.

Inger Johanne har med SE 14728/2016 Gråsidingens Järla, trent til tittelen N VCH ( Norsk ViltsporChampion). Det ligger mye trening bak et slikt resultat som gjør at det ekstra moro når man lykkes. NMLK gratulerer så mye med et fantastisk resultat.

Gråsidingens Järla oppnådde Exc-Ck-1.BTK-BIR- og 3.BIS, dette var også det utstillingsresultatet hun trengte for å oppfylle kriteriene for tittelen N VCH ( Norsk ViltsporChampion)

For å oppnå denne tittelen, kreves det 3×1.premie på blodsporprøver for tre forskjellige dommere. Den ene prøven må være en samla prøve, mens to kan være bevegelige. I tillegg må hunden ha oppnådd minst Good i åpen klasse på utstilling.

Järla gikk fire prøver før hun var 20 mnd gammel, med resultatene 1×3.premie og 3×1.premie. Dermed var det bare å vente til hun var 2 år(januar 2018) og kunne fylle utstillingskravet, noe hun altså gjorde med god margin og en 3.BIS.

Ifølge NKK, er Järla den første Kleiner Münsterländeren med denne tittelen!

I tillegg ble hun godkjent ettersøkshund sommeren 2017. (Hun var den 23.kleineren som ble godkjent i Norge????)

SØK