NORSK MÜNSTERLÄNDERKLUBB siden 1972

NMLK inviterer tradisjonen tro til apporttrening lørdag 9. juli og prøve søndag 10. juli ved Malungtjernet i Stange allmenning.

VELKOMMEN APPORTPRØVE MED TRENINGSDAG VED VAKRE MALUNGEN

OBS: TRENINGSPARTIET ER NÅ FULLT

 

NMLK inviterer tradisjonen tro til apporttrening lørdag 9. juli og prøve søndag 10. juli ved Malungtjernet i Stange allmenning.

Dette er en fin måte å lære eller finpusse apportøvelsene lørdag for så å teste seg på prøven søndag. Er du nybegynner kan vi anbefale at du lærer hunden litt apport på forhånd, gjerne også å hente noe i vann.

På prøven og trening må deltakerne ha med egen fugl, fersk, frossen eller tørket i henhold til de nye reglene. På vann er det i tillegg lov med dummy påført vinger. Det er ikke tillatt til å bruke nett rundt fugler, med unntak av vannapporten hvor det tillates på tørket fugl, fugler uten brystfileter og på dummy.

Som slepefugl (i AK) anbefales det å bruke fersk eller opptint fugl. I prøveordningen er det ikke krav til at det benyttes samme art til å slepe sporet som det som legges på sporenden.

Husk at du trenger to godkjente apporteringsobjekt både på spor og søkapporten i AK. I unghundklassen holder det med 1.

Det vil bli muligheter for å ta apportbevis for de som trenger dette. Deltakeren må selv ha med apportfugl/objekt som er tillatt brukt ved apportbevisprøve.

Det vil være tilgang til et campingområde på jordet mellom veien og oppropsområdet. Der er det ikke tilgang til strøm eller vann.

Grillen fyres opp lørdag kveld ved samlingsplassen, så ta med litt mat og drikke for å treffe flere likesinnede.  Ved regn går vi inn i den store trelavoen.

Velkommen til en hyggelig helg med ekvipasjer på alle nivåer!

 

Påmelding trening lørdag:

Frist  3/7 til prøveleder

Patrick Hansen, tlf. 93017145, e-post: jakt@nmlk.no.

Treningsdagen koster 250,- for medlemmer, og 400,- for ikkemedlemmer. Nybegynnere blir prioritert.

 

Påmelding apportprøven søndag på NKK.no:

Frist 3/7, kr 375,-.

 

Prøven søndag er åpen for alle, men medlemmer av NMLK vil bli prioritert.

  1. Krav til sauerenhetsbevis er absolutt på allmenningens område. Det vil bli tatt stikkprøver og manglende sauebevis vil måtte avvises.

 

 

 

SØK