NORSK MÜNSTERLÄNDERKLUBB siden 1972

Nytt år nye roller

Fra i dag blir det ny webredaktør for klubbens nettsider.  I den forbindelse vil styret i NMLK takke Christian Bakke for jobben som webredaktør og administrator på våre facebooksider. Styret takker for innsatsen han har lagt ned med å samle klubbens medlemmer ved å vedlikeholde, utvikle samt videreutvikle klubbens informasjonskanaler.

Kirsti Danielsen blir ny nettredaktør. Hun har tidligere hatt rollen som redaktør for Münsterländersidene i Bladet Fuglehunden og er også administrator sammen med flere på vår Facebookside.

Hun skriver:
Gjennom vervet som redaktør for Fuglehunden har jeg lært mye om rasen, folka og münstermiljøet. Siden jeg i det daglige jobber med sosiale medier og hjemmesider, passet det fint å få muligheten til å jobbe med nettsiden til klubben. Jeg sitter for øvrig også som vara i styret.

Som det pleier når nye kluter kommer til blir det nok noen endringer på siden. Håper på blant annet hyppig oppdatering av topplistene og årets hunder gjennom hele året, en oversikt over resultater på apportprøver og tettere samarbeid med Ingrid, den nye redaktøren for Fuglehunden. Men det tar vi litt etter hvert. Først må jeg lære litt mer om dette vervet og hvordan siden fungerer i dag.

Litt om meg:
Jeg bor på Nøtterøy med mann og barn. Vi har hatt Kleiner Münsterländer siden 2012. Vi har to lystige münstergutter på henholdsvis 4 ½ og 1 ½ år. Fugleskogens Knerten og Fugleskogens Anton får være med på mange aktiviteter, og i år blir det ekstra spennende når begge skal konkurrere i samme klasse på prøver. Det er fint å ha noen mål i treningen og ved å melde på ulike prøver får vi trent målrettet. Jeg fikk prøve meg for første gang i høst på Skogsfuglprøver og det ga mersmak! Hundene brukes på fuglejakt og Knerten er også godkjent ettersøkshund.

Jeg setter stor pris på det inkluderende miljøet i NMLK. Ingen spørsmål er for dumme, de mer erfarne deler villig sine råd og tips med nykommere. Jeg håper flere ferske münstereiere også vil involvere seg i klubbarbeidet, det er lærrerikt og veldig trivelig!

Innspill og stoff til nettsidene mottas med takk! Om noen synser mye er det fint å få det min vei. :)  Send da til: web@nmlk.no

Godt nytt år ønskes fra Kirsti

SØK