NORSK MÜNSTERLÄNDERKLUBB siden 1972

Ønsker alle våre medlemmer god jul og et godt nyttår!

 

Det har vært en utrolig godt år for NMLK også i år. Dette året har, som alle de andre årene gått veldig fort. Når jeg ser tilbake på året har det vært mange gode minner fra alle de aktivitetene vi har gjennomført. Når jeg ser alle de timene våre forskjellige råd legger ned for at alle aktivitetene skal bli så gode som mulig for de som deltar, enten det er utstilling, jaktprøver eller apportkonkurranser så blir jeg veldig imponert.

NMLK er veldig heldig, for det er også andre som ikke er tilknyttet styret som tar ansvar og sier at denne konkurransen tar jeg ansvar for. Dette betyr veldig mye for klubben at vi har slike personer som ønsker å bidra, selv om de ikke har et verv. Dette er aktiviteter som også er åpne for de andre fuglehunder som kommer fra andre klubber også, slik at disse bidrar utrolig mye til hele Fuglehundklubbene i Norge.

Ønsker å rette en stor takk til alle vennene våre som år etter år bidrar til medlemmene og alle de andre som er interessert i fuglhundmiljøet. Uten dere hadde vi ikke kunnet fortsette på dette nivået. 

Håper dere alle benytter julen til å slappe av og kose dere med familien – ikke minst sammen med menneskets beste venn :)

 

God jul og et godt nyttår fra styret til NMLK

 

 

 

SØK