NORSK MÜNSTERLÄNDERKLUBB siden 1972

Vintersamling Høyfjell på Brennabu – FULLT!

21.03.23: Det nærmer seg treningssamlingen. Her kommer litt detaljert informasjon fra jaktrådet:

Nå er det snart avreise opp til Brennabu og jeg håper dere alle gleder dere for det gjør vi!

Kontaktpunkt der oppe blir alle instruktørene og Amund Lundquist som er leder for jaktrådet. Skulle det være noen mangler eller noen spørsmål om oppholdet mens dere er der, så ta gjerne kontakt med en av dem slik at de kan bistå.

Det blir ikke prøve der opp på søndagen som ønskelig, vi fikk ikke tak i dommer til slutt dessverre. Derimot så kjører vi i gang trening også på søndagen også, så det er bare å glede seg.
Når det kommer til romfordeling ser det ut til at alle får sitt eget rom der oppe. Jeg kommer til å sende rominndelingen i forkant. Så når dere ankommer Brennabu Leirskole så får dere rom nøkkel til det rommet dere har fått utdelt.
NB! Vi vil legge ut informasjon om program og praktisk informasjon på følgende link; https://www.brennabu.no/gruppeinformasjon. Her vil vi blant annet publisere tidspunkt for oppmøte lørdagen og søndagen. Vi skal ha et møte med instruktørene på torsdagen, så programmet vil komme på den lenken etter torsdagen. Lenken vil også være tilgjengelig på skjerm i resepsjonen på leirskolen.
Forøvrig har jeg fått beskjed om at det er ankomst fra klokken 1700 fredagen, da de er akkurat ferdig med leirskolen. Middagen starter klokken 1830 på fredagen og vil vare et par timer. Det vil være mulig å kjøpe drikke under middagen med vipps. Skulle du komme seinere eller ikke rekke ankomst eller middagen så ber vi deg ta kontakt med Brennabu Leirskole på 61 36 31 02, slik at de kan tilrettelegge for sein ankomst. Du har selvfølgelig muligheten til å komme tidligere, men rommene vil ikke være tilgjengelig før etter klokken 1700.
Vi sees!
Hilsen Patrik Hansen på vegne av Jaktrådet. 
Pakketips: 

Skisko, ski, staver, smørning eller feller (ski med stålkant er forbudt)
Hundebur til å ha på rommet
Markeringsdekken, kondomdress, potesokker og varmedekken
Mat til hunden, hundeskål
Litt energifor til hunden for dagen i fjellet
Vann til hund
Potesokker
Hundebånd, seler, evt. magebelte
Termos til fjellet
Sekk
Poser til hundeskitt (plukk opp!)
Solkrem
Potevoks

Tidligere info:

*** Det er nå fullt på Brennabu. ***

For venteliste trykk her: Skjema for venteliste

Norsk Münsterländerklubb inviterer til treningssamling 24. – 25. mars 2023 på Vaset i Valdres. 

Samlingen er spesielt rettet mot de som ikke har så mye erfaring med jakt eller jaktprøver og ønsker å få vite mer om hvordan hunden skal føres i fjellet. Samlingen vil også være en verdifull trening i forbindelse med jakt og jaktprøver for de litt mer erfarne. I fjor ble arrangementet fullbooket ganske tidlig så her gjelder det å være tidlig ute. Det er bindende påmelding.

I år er treningssamlingen kun på lørdagen ettersom vi forsøker å få til en lukket prøve søndagen, men dette får vi avklart i god tid før samlingen. Hvis prøven ikke blir noe av, vil vi forsøke å få til en treningssamling også på søndagen.  

Pris:

Pris pr person for hele helgen som er medlem i NMLK: kr. 2600,-

Prisene over inkluderer:

Losji, 2-retters middag fredag, frokost, matpakkelunsj og 2-retters jegermiddag lørdag, samt frokost og matpakkelunsj avreisedagen samt leie av terreng og instruktører

Pris for ekstra hund er kr 160 pr dag

+ kr. 150,- for sengetøyspakke

Barn under 15 år: – 50%

Barn under 5 år:   – 75%

Innkvartering:

Vi bor på Brennabu leirskole  og terrengene leier vi av Vestre Slidre fjellstyre og er Grønsenn og Sydin

Påmelding trykk her; https://forms.office.com/r/wBVrm73dDq

Påmelding innen 10 mars 2023. Påmelding er bindende. NB; påmelding her er kun for vintersamlingen. Påmelding til prøve søndagen må skje på NKK sine sider.

For spørsmål,  kontakt jaktrådet på jakt@nmlk.no

Velkommen til Valdres og fine dager på fjellet!

SØK