Klubbmesterskap Lavland

Oppdatering 13.10.2015 – Maks 28 deltakere. Medlemmer blir prioritert ved over booking. Differensiert deltakeravgift.


Årets klubbmesterskap lavland arrangeres på Brunla søndag 25.oktober. Oppmøte ved tennisbanen kl 09.00. Se kart og beskrivelse under. Arrangør ansvarlig er Henrik Haraldsen jakt@nmlk.no eller 922 16 607.

 

Klubbmesterskapet arrangeres mest mulig likt en ordinær lavlandsprøve. Det slippes to og to hunder sammen. Instruktørene gir råd og vink underveis. Klubbmesterskapet er en gylden mulighet for deg som ikke har vært på prøve før og lurer på hvordan disse gjennomføres. Klubbmesterskapet er også et viktig arrangement i videre avlsarbeid for rasen vår. Alle hunder som viser selvstendig stand og som ikke er premiert før vil det blir sendt en rapport til de respektive avlsrådene.

 

Det vil bli kåret klubbmester både i AK og UK (kun om det er registrert godkjent fuglearbeid).

 

I år har vi vært så heldige å få med oss følgende instruktører/dommere:Vidar Engeseth, Harald Bruflot, Pål Berge og John Ramsøe.

 

Påmeldingsavgiften:
Medlem 200,- pr. hund
Ikke-medlem 650,- pr. hund

Påmeldingsfrist 16.oktober 2015. Påmelding betales til 5010.05.46350 Merk: LL15 regnr. navn på fører. Send også mail til jakt@nmlk.no

 

Veibeskrivelse

Fra Oslo (ca 140km).

Følg E-18 mot Larvik. Ved Farrisvannet ta av mot Stavern. Følg skilting til Stavern(fv301). Etter 5km fra E-18 ta av mot Tanum kirke. Etter 2km ta av mot Stavern (og ridesenter). Kjør 1,5km til dere ser Stavern Frikirke. Ta av mot venstre og så til venstre i Y-krysset.