NM Skog 2017 25. – 27. August 2017

Oppdatering

18.08.17 – Vi har ikke lykkes med å skaffe nok dommere til NM kvalifisering 25.aug. Vi har i dag 9 dommere og kan derfor kun sende ut 54 hunder i feltet. Følgende hunder har fått tildelt plass – NM Skog 2017
Det er derfor også satt opp en venteliste med i alt 16 hunder. Oversikt over hunder på venteliste pr 18.08.2017 – NM Skog 2017

Velkommen

Norsk Münsterländerklubb arrangerer NM Skog 2017 25. – 27. August 2017. Base for arrangementet er Vindfjelltunet i Lardal kommune. NM vil bli avholdt på eiendommen til Fritzøe Skoger.

Samtidig med NM vil det bli arrangert ordinær skogsfuglprøve lørdag og søndag.

Praktisk informasjon

Opprop

Opprop hver dag kl 0800 ved Vindfjelltunet Gjestegaard, Nordgardseterveien 16, 3277 Steinsholt (kart). Ligger langs fv32 mellom Skien/Siljan og Lardal.

Husk papirer på hunden din, og ikke minst gyldig sauebevis! Husk egen apportfugl! Det er ikke felling under prøven.

Parkeringsavgift

Det er bomavgift på veinettet som brukes under NM. Avgift kr. 50,- pr. dag betales (kontant eller VIPPS – kode  12793) ved ankomst til Vindfjelltunet og er obligatorisk for alle (ingen unntak). Ved ankomst Vindfjelltunet hver morgen skal alle parkere i den køen som tilhører det partiet dere skal ut i. Våre parkeringsvakter vil hjelpe dere å finne rett kø.

Hovedkvarter

Vindfjelltunet Gjestegaard, Nordgardseterveien 16, 3277 Steinsholt (kart). Ligger langs fv32 mellom Skien/Siljan og Lardal. Hovedkvarteret vil være bemannet fra torsdag til søndag på oppslåtte tidsrom.
Prøvesekretær kan treffes på mobil 488 988 51.

Jegermiddag lørdag med premieutdeling og trekking av finaleparti

Det vil bli avholdt Jegermiddag på Vindfjelltunet lørdag (endelig klokkeslett kommer). Alle er hjertelig velkomne til å delta på denne. Kjentmenn og dommere melder seg på i sekreteriatet, alle andre gjør dette direkte til Vindfjelltunet. Påmelding må senest skje ved oppropet lørdag.

Under Jegermiddagen vil det bli trekking av NM lotteriet, premieutdeling fra lørdagens partier og trekking av NM finalepartier.

Diverse

Vi setter pris på at de som går videre til semifinale og finale betaler startkontigenten i sekreteriatet kvelden før. Fortrinsvis kontant eller VIPPS – kode  12793.

Kontaktinformasjon

Prøveleder: Bjørn Egil Larsen, 41 43 80 07, bjela54@gmail.com
Prøvesekretær: Tom Jacobsen, 48 89 88 51, tom.jacobsen@me.com 

Partilister – NM Skog

Vi har ikke lykkes med å skaffe nok dommere til NM kvalifisering 25.aug. Vi har i dag 9 dommere og kan derfor kun sende ut 54 hunder i feltet. Partiene vil bli satt opp innen onsdag 23.aug.

Hundene er rangert på bakgrunn av skriv fra FKF. Kvalifiseringskrav-hystatuslp_Rev_FKF_DU_2016

Partilister – ordinær skogsfuglprøve 26.-27.aug

Partilistene over viser kun de hundene som er påmeldt den ordinære prøve. Flere av hundene deltar også i NM og vi derfor kun delta på den ordinære prøve om de ikke går videre i NM. Dette er derfor ikke endelige partilister og det vil garantert kommer oppdateringer.

Påmelding

Påmelding til NM Skog er nå stengt.

Påmelding til ordinær skogsfuglprøve 26.27.aug er fortsatt mulig. Pris kr 575,- og innbetales kontonr. 5010.05.46350. Merkes med: Regnr. hvilken dag, fører om ikke eier.

Overnatting og jegermiddag

Lørdag 26.august inviteres det til jegermiddag på Vindfjelltunet. Under middagen trekking premiene i NM Lotteriet. 

Deltakerne booker selv overnatting på Vindfjelltunet – http://www.vindfjell.no/

Alternativ overnatting er Gavelstad Gjestegård. http://gavelstad.no

Regelverk for fuglehundprøver

Jaktprøveregler for stående fuglehunder

Takk til sponsorer og andre

Veibeskrivelse