Praktisk info – Stangeprøva

Stangeprøven 2015

NMLK ønsker velkommen til jaktprøve helgen 26. og 27. september 2015

 

Prøvested og opprop

Prøven vil gå i Stange og Romedal allmenning, sekretariat og overnatting blir på Gammelsaga. Opprop kl. 08.00 begge dager. Det vil ikke bli anledning til sent oppmøte selv om man skal på ettermiddagsparti da det er et stykke å kjøre til enkelte steder og dommeren kan velge å ta med hele partiet ut til terrenget.

 

Overnatting og jegermiddag

Det vil bli servert jegermiddag kl. 19.30 lørdag kveld. Under jegermiddagen vil det bli avholdt lotteri, så husk å ta med penger. Ta kontakt med prøvesekretær for å avtale overnatting og påmelding til jegermiddag, helst innen fredag morgen. Det er enkle kår og trivelig på Gammelsaga. Det er strøm på stedet, men utedo. Husk å ta med egne dyner/puter eller sovepose. Det kan også være lurt å ta med seg lommelykt. Priser er som følger: Sengeplass – kr. 150 per natt. Bobil/campingvogn – kr. 100 per natt. Telt/lavvo – kr. 50 per natt. Jegermiddag lørdag – kr. 200. Kan betales inn på kontonummer: 5010.05.46350 i forkant, eventuelt kontant under prøven. NB! Husk å merke innbetalingen med ST15 og hva betalingen gjelder.

 

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse til sekretariatet/Gammelsaga hvor det er opprop kl. 08.00 begge dager: FRA E6 Sving av ved avkjøring Strandlykkja/Trautskogen, sør for Espa. FRA RV24 Sving av ved avkjøring merket Lalumsvangen, søndre delen av Rasasjøen, du treffer bommen med en gang, derfra er det ca 9 km over åsen til Gammelsaga. Det vil bli skiltet fra både rv24 og E6. Det tar ca 15 min fra rv. 24 og 20 minutter fra E6 inn til Gammelsaga og det er bomavgift begge steder.

 

Kontaktpersoner

Prøvesekretær:

Henrik Haraldsen tlf. 92 21 66 07, jakt@nmlk.no

Prøveleder:

Eva Kulstadvik tlf. 40 87 96 28, eva-ku@online.no

NB! Det er dårlig mobildekning i området ved Gammelsaga, så det kan være vanskelig å få kontakt med prøveledelsen etter fredag ettermiddag. Det gjøres oppmerksom på at årets skogsfugl- og fullkombinertprøve er uten felling og det må fremvises apportbevis til alle premiegrader eller så må det apporteres under prøven (husk i så fall eget vilt).

 

NB! Alle hunder som skal starte på prøven må ha sauerenhetsbevis som ikke er eldre enn to år.

 

Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

Norsk Münsterländerklubb v/jaktrådet

 

Fullkombinertpokalen

Fullkombinertpokalen er en vandrepokal satt opp av Norsk Münsterländerklubb i 2015. Tildeles beste hund på norske fullkombinertprøver gjennom året. Må vinnes av samme eier tre ganger for å få den til odel og eie. Statutter for fullkombinertpokalen finnes på hjemmesiden til NMLK.

 

Fullkombinertcup

Norsk Münsterländerklubb har satt opp en fullkombinertcup i 2015 hvor NMLK’s fullkombinertprøver på Stange og Gjerstad (avlyst) teller med og den er åpen for alle raser. Beste hund på disse to fullkombinertprøvene vinner flotte premier, bl.a. actioncamera gitt av Mari-Care, villsvinjakt i Sverige gitt av Halita jakt og forpremier fra ProfDog.

 

Bergtuns kennels vandrepremie

Bergtuns kennel har satt opp et dreid trefat i vandrepremie til beste fullkombinerthund på NMLK’s fullkombinertprøve. Denne må vinnes av samme fører tre ganger for å vinnes til odel og eie.