Velkommen til sommersamlingen på Dovre!

Nå er det rett før startskuddet går for NMLK sin årlige sommersamling. Det er veldig moro at så mange velger å tilbringe helgen sammen med oss. Som nyvalgt leder gleder jeg med utrolig mye til å treffe dere alle sammen og på den måten bli bedre kjent med dere. Håper på mange gode hundesamtaler gjennom hele helgen.

Lørdag kveld er alltid hyggelig på denne samlingen, da man kan snakke sammen over god mat og drikke. Litt senere på kvelden er det loddsalg (husk penger til lodd) med mange gode premier som alltid er et høydepunkt.

Det blir en spennende helg med mange aktiviteter som skal gjennomføres. Ser veldig frem til å kunne skyte, delta på apport og krone hele verket med utstilling på søndag – dette blir utrolig gøy.

Personlig mener jeg dette er en fin anledning og en viktig arena, der jeg som leder kommer tett på dere medlemmer. Her håper jeg å få til en dialog med dere på hva dere er opptatt av som medlem samt hvilket fokus dere har. Oppfordring og invitasjon er herved gitt.

Vi som klubb forstår vi at dere som hundeeiere er opptatt av å utdanne deres hunder, enten det er fokus på jakt, sporsøk eller utstilling. Det å utdanne sin hund er ingen lett øvelse som krever mye dedikasjon og fokus fra dere og hunden. Men det er ikke like lett å vite hvordan man skal trene opp en hund til å fungere i jaktsammenheng og utstilling. Det er her klubben som dere alle er medlem av kommer inn i bilde. Vi tror det er avgjørende at klubben har kompetanse på rasen, hundesport, men også kan tilby et bredt utvalg av tjenerester som dere som medlemmer kan benytte for å realisere de målene dere har med hunden deres.

Som leder er jeg stolt av det aktivitetsnivået som klubben har, men like stolt er jeg at dere støtter opp om tilbudet. Sammen mener jeg at vi er med på å løfte klubben til nye høyder. For at vi skal kunne levere disse aktivitetene er vi som klubb avhengig av dedikerte personer som brenner for å dele denne med andre som også har ønske om å se de som deltar lykkes med sin hund. Heldig for oss alle, har vi mange av de som bidrar til alle våre aktiviteter.

Når det er sagt håper vi på flere som kan være med å bidra med sin kompetanse og kapasitet inn til de aktivitetene som klubben har gjennom året. Man trenger ikke så mye kompetanse på hundesporten, da det vil bli gitt opplæring til den enkelte. Det viktigste er at man kan være med å bidra. Jeg håper virkelig at det er flere som kan tenke seg å bli med oss på å gjennomføre de aktivitetene vi har for kommende periode og de neste årene. Enten det er kun å bidra i organiseringen før en aktivitet eller under en aktivitet. Det viktigste er ikke masse kunnskap, men et ønske om å bidra. Kanskje du bor i nærheten av de årlige aktivitetene vi har og kan ta på deg noe oppgaver kun for den aktiviteten, så er det til utrolig god hjelp.

Uansett vil jeg ønske dere velkommen til Toftemo Turiststasjon på Dovre.

Bjørn-Roar Eriksen