NORSK MÜNSTERLÄNDERKLUBB siden 1972

Ny instruktør i klubben

NMLK har nå fått en ny fase 2 instruktør! Vi gratulerer Geir Kjøpsnes med autorisasjonen etter kurs på Ervalla i Sverige i regi av Norsk Vorstehundklubb Oslo og Akershus.

Hva er en fase 2 instruktør? Det er kort fortalt en instruktør med erfaring fra føring av hund i jaktprøver og jakt som har utdannet seg til å avholde kurs i spesifikke jaktformer for fuglehunder. Instruktørutdanningen foregår i tre trinn: Fase 1 er grunnleggende dressurkurs, fase 2 er spisset mot spesifikke jaktformer for fuglehunder og fase 3 er instruktørutdanning som bl.a. kan lære opp nye instruktører til fase 1 og 2. Les er om dette her.

Ansvarlige Fase 3 instruktører var Ove Myhre, Morten Andersen og Trond Lereng. På bildet ser du de ferske fase 2 instruktørene samt alle  fase 3 instruktørene samlet, med klubbens egen Geir Kjøpsnes i midten med oransje caps. Deltakere fra andre klubber som fikk autorisasjon var Kjetil Eriksen, Roger Sjølstad, Martin Tangen, Joakim Grande og Jardar K. Nordeng. Vi gratulerer hele gjengen!

SØK