NORSK MÜNSTERLÄNDERKLUBB siden 1972

Velkommen til sommersamling 2024!

NMLK ønsker alle medlemmer velkommen til klubbens årlige sommersamling på Toftemo Turiststasjon, Dovre.

Påmelding til spesialutstillingen på søndag MÅ gjøres via websidene til NKK. Ny ordinær frist: 09.06.2024.

FREDAG 14. JUNI
Ankomst. Det blir arrangert utstillingstrening på ettermiddagen for de som har ankommet og har lyst til å være med. Ingen påmelding er nødvendig, bare møt opp med hunden på utstillingsområdet. Husk godbiter og utstillingsbånd! Vi deler treningen opp i mindre grupper om nødvendig.

Grillene vil bli tent om kvelden til en uformell samling rundt bålplassen.
Det blir hyggelig å treffe både nye og gamle medlemmer.


LØRDAG 15. JUNI

Skyting på leirduebanen med trening og klubbmesterskap.
Apportkonkurranse for både nybegynnere og mer drevne ekvipasjer. Alle må ta med egen fugl eller dummy!
Etter dagens konkurranser holder vi en ny runde med utstillingstrening, med samme opplegg som dagen før.
På ettermiddagen arrangeres det festmiddag på hotellet, med prisutdeling for Årets hunder. Kvelden avsluttes tradisjon tro ute rundt bålpannene.


SØNDAG 16. JUNI MED SPESIALUTSTILLING

Utstillingsdag med valpeshow og barn og hund.
Spesialutstilling med mulighet for Cert for Kleiner- og Grosser Münsterländer.
I år som i fjor kommer vi til å ha flere forskjellige kåringer, og nytt for i år er blant annet BIR og BIM jaktpremiert, beste hode og uttrykk og beste bevegelser!
Dommer i år er John Smedbakken.

NB! Klikk her for påmelding til spesialutstilling via websidene til NKK. (Logg inn med din NKK konto)

 

INFORMASJON

Opplegget er uformelt, og man melder seg på det som man ønsker. Dette er et lavterskeltilbud for både store og små, kom alene med bikkja eller sammen med familien. Det bli kiosksalg, men med begrenset utvalg, så ta med det du selv ønsker å spise og drikke. Ta gjerne med egen stol hvis du har.

Toftemo kan tilby overnatting i flere former og prisklasser. Alt fra telt- og bobilplass til hytter, og noen få hotellrom. Det er også muligheter for frokostservering. For bestilling av ønsket overnatting, ta kontakt direkte med Toftemo på tlf. 61 24 00 45 eller e-post: post@toftemo.no

Vær oppmerksom på at det i år avholdes slektstreff på Dovre samme helgen som sommersamlingen avholdes. Dette gjør at Toftemo har noe mindre kapasitet enn de pleier å ha, da flere av hotellrommene er reservert. Vi oppfordrer derfor til å være tidlig ute med å reservere hotellrom om du ønsker å bo på hotellet! Antall hytter og plasser for campingvogn/bil er som normalt, og vi anbefaler å booke hytte, eventuelt camping for de som har mulighet til det.

For spørsmål: kontakt Kristine Lia tlf. 416 24 195, Nils Roar Sælthun tlf. 918 59 909, eller Benth Roger Haugan tlf. 92 63 11 33

*** Påmelding til sommersamling. Fyll ut skjema her. ***

PS. Kan du eller kjenner du noen som kan bidra med premier til utlodningen på sommersamlingen? Dette er alltid et hyggelig innslag på kvelden. Ta kontakt med utstillingsrådet på mailadresse: utstill@nmlk.no dersom du har noe du kan bidra med.

Vi sees på Dovre!

 

SØK